Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității iti explica ce date cu caracter personal colectează KIDS RETAIL CONCEPT SRL de la tine, prin intermediul interacțiunilor noastre cu tine și modul în care utilizăm datele respective.
KIDS RETAIL CONCEPT SRL oferă o gamă largă de produse, care sunt prezentate online, prin intermediul magazinului web de la adresa www.kidsconcept.ro
Datele noastre de identificare sunt urmatoarele: KIDS RETAIL CONCEPT SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/954/2013, Cod Unic de Inregistrare RO31146252, cu sediul in BUCURESTI, DRUMUL GURA FAGETULUI, NR. 4A, AP.1, Sect. 3, e-mail: office@kidsretail.ro
Politica noastra de confidentialitate cuprinde urmatoarele informatii: 

  1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Prin "date personale" se denumesc datele unice individuale, adica orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată"), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau numar de telefon.
Vizitatorii sitului sunt acele persoane vizate, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă.
O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Intotdeauna, cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la ele si bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

  1. Ce date cu caracter personal colectăm?

Noi colectam date cu caracter personal pentru a opera eficient și a-ti furniza cele mai bune experiențe de online shopping pe site-ul nostru. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, cand creezi un cont pe site sau  plasezi o comanda
Datele cu caracter personal pe care le colectăm, in functie de interactiunile pe care le ai cu site-ul nostru, sunt urmatoarele
Pentru a crea un cont pe site-ul nostru:
In cazul in care creezi un cont nou folosind adresa ta de email ne furnizezi urmatoarele date:
nume si prenume - pentru identificare
adresa de email - pentru comunicare si validarea contului
parola - pentru a securiza contul tau
Pentru a plasa o comanda:
In cazul in care plasezi o comanda ne furnizezi urmatoarele date
- numele și prenumele tau, 
- adresa de e-mail, 
- adresa poștală de livrare a produselor comandate, 
- adresa de facturare, 
- numărul de telefon.
Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii comenzii sunt folosite NUMAI pentru
- emiterea facturii conform legislatiei in vigoare, Codul Fiscal 
- livrarea comenzii plasate, prin intermediul companiei partenere, care asigura serviciul de livrare a produselor comandate pe situl nostru.
Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele
- numele si prenumele, 
- adresa de livrare a produselor comandate, 
- numarul de telefon.
Datele vor fi stocate de catre companiile de curierat pentru o perioada determinata, dupa care acestea vor fi sterse. Vor fi insa pastrate acele date care sunt necesare pentru indeplinirea temeiului legal ce rezulta din Codul fiscal cu privire la facturare.
Datele personale de pe Facebook. Dacă utilizați pagina de socializare Facebook, veți permite accesul nostru la profilul dvs. public, data nașterii, locația curentă și adresa de e-mail. Din profilul dvs. public de pe Facebook fac parte și numele și prenumele dvs., fotografia de profil, categoria de vârstă, sexul și alte informații publice în funcție de cum v-ați setat profilul.

  1. Care este temeiul legal pentru a prelucra aceste date?

Pentru datele pe care ni le oferi voluntar ( nume, prenume, telefon, adresa de email, CNP ) ( adica cele pe care le trimiti prin plasarea unei comenzi ) temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
Folosim datele pentru a-ti emite factura fiscala.
În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării. Politica de cookies o gasesti aici.
De asemenea, folosim datele cu caracter personal pentru angajatii nostri, in vederea derularii Contractului de munca.

  1. Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale?

Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când ti se solicită să furnizezi date cu caracter personal, poti refuza.
Dar dacă alegi să nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, există posibilitatea să nu poti obtine informatiile pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor tale atunci cand plasati o comanda pe site )

  1. Perioada de retentie

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi. 
In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii. In cazul in care esti un angajat al companiei, datele tale vor fi pastrate pe o perioada de 75 ani, conform Codului Muncii

  1. Cu cine partajăm datele cu caracter personal

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău.
Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:
Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru.
Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal.
Informațiile oferite de tine, ce conțin date de identificare pot fi folosite în scopul întocmirii documentelor de angajare și a altor documente ce vizează exclusiv relațiile de munca iar in cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise către autoritatile statului.
În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.
Partajăm datele tale cu caracter personal cu acordul tau sau în cazul în care este nevoie de ele pentru a finaliza o tranzacție sau a va livra un produs pe care l-ai comandat.

  1. Ce drepturi ai tu ca persoana vizata?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („carta") și articolul 16 alinea­tul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal care o privesc.
Drepturile persoanelor vizate privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date:
dreptul la informare și acces;
dreptul de intervenție asupra datelor;
dreptul la rectificare;
dreptul la ștergerea datelor;
dreptul la restricționarea prelucrarii;
dreptul la portabilitatea datelor;
dreptul de opoziție și procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).
Puteți să vizualizați, să editați sau să ștergeți datele dvs. cu caracter personal din contul de pe www.kidsconcept.ro sau prin solicitare trimisa pe email la office@kidsretail.ro

  1. Cum ne poti contacta

Ne poti contacta la tel 0727222019 sau email office@kidsretail.ro sau prin posta la adresa BUCURESTI, DRUMUL GURA FAGETULUI, NR. 4A, AP.1, Sect. 3.